הוראות הכנה
מרכיבים
6 כפות אורז
חזה עוף טחון אדום.
כוסברה .
פטרוזיליה
בצל.
שום.
עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות.
שמיר.
פפריקה חריפה +מתוקה
1 כפית מרק עוף.
פלפל בהיר למילוי.
אופן ההכנה
מערבבים בקערה 6 כפות אורז עגבניה מגורדת גס. חזה עוף טחון .מלח פלפל .כוסברה קצוצה ופטרוזיליה קצוצה.
חותכים את הפלפלים הבהירים בכדי למלא אותם .ממלאים בתערובת .
קוצצים שום ובצל בתוך סיר, מוסיפים מים לסיר, עגבניות ושמיר כשהרוטב מבעבע מוסיפים את הפלפלים הממולאים. מוסיפים קצת מים ומבשלים שעה על אש קטנה .אפשרות להכניס חצי שעה לתנור מחומם.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
