הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
מקל וניל
15 גרם ג'לטין
75 מ"ל מים
לסירופ :
כוס שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב או מריר
אופן ההכנה
מבשלים את השמנת המתוקה ומקל הוניל והסוכר עד סף רתיחה מסירים מהאש ומסננים
ממיסים את הגלטין עפ"י הוראות יצרן ומוסיפים לשמנת מערבבים היטב
מחלקים לקערות הגשה ומעבירים למקרר למשך 8 שעות
הסירופ :
מרתיחים את השמנת המתוקה וממסים את השוקולד מצננים ויוצקים על הפנקוטה ומחזירים למקרר למשך שעה נוספת
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עידית שנקר
שתף את המתכון
