הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חלב
14 גרם גלטין
1 קופסה חלב קוקוס
1 קופסה חלב מרוכז
2 מיכלים (500 מל) שמנת מתוקה
3 כפות פינה קולדה או ליקר אחר
1/2 כוס סוכר
למרק תפוזים ופסיפלורה:
1 כוס פסיפלורה
2 כוסות מיץ תפוזים
3/4 כוס סוכר (אפשר גם פחות, לפי הטעם)
3 כפיות גדושות קורנפלור
אופן ההכנה
. מכינים את הפנקוטה: משרים גלטין ב-1/2 כוס חלב ומחממים במיקרו עד שנמס.
2. מחממים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים את הגלטין. יוצקים לכלים אישיים ומצננים היטב.
3. מכינים את המרק: מבשלים את כל החומרים בסיר תוך כדי ערבוב עד לרתיחה מלאה. כשמסמיך מעט, מורידים מהאש ומצננים היטב.
4. מגישים: יוצקים כמה כפות מרק לצלחת הגשה, מניחים מעל פנקוטה ומגישים.
מגיש:
מקור: אתר WALLA
שתף את המתכון
