חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקוטה קוקוס במרק תפוזים ופסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקוטה קוקוס במרק תפוזים ופסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חלב
14 גרם ג’לטין
1 קופסה חלב קוקוס
1 קופסה חלב מרוכז
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
3 כפות פינה קולדה או ליקר אחר
1/2 כוס סוכר
למרק תפוזים ופסיפלורה:
1 כוס פסיפלורה
2 כוסות מיץ תפוזים
3/4 כוס סוכר (אפשר גם פחות, לפי הטעם)
3 כפיות גדושות קורנפלור
אופן ההכנה
. מכינים את הפנקוטה: משרים ג’לטין ב-1/2 כוס חלב ומחממים במיקרו עד שנמס.
2. מחממים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים את הג’לטין. יוצקים לכלים אישיים ומצננים היטב.
3. מכינים את המרק: מבשלים את כל החומרים בסיר תוך כדי ערבוב עד לרתיחה מלאה. כשמסמיך מעט, מורידים מהאש ומצננים היטב.
4. מגישים: יוצקים כמה כפות מרק לצלחת הגשה, מניחים מעל פנקוטה ומגישים.
מגיש: bordosp
מקור: אתר WALLA
שתף את המתכון