הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח מלא רצוי תופח (אם אין ,אז להוסיף שקית אבקת אפיה)
חצי כוס סוכר חום זהב
1 כוס חלב קר
2 ביצים
תמצית וניל או תמצית שקדים (לפי טעם)
חמאה מומסת
1 כוס שלי/אשל
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים למעט החמאה שהיא לשם טיגון
מחממים מחבת טפלון ומורחים בעזרת צמר גפן את החמאה בעדינות עד שקיפות על המחבת
לוקחים מצקת עגולה של מרק ויוצקים בעדינות על המחבת עד שרואים עיגולים ע"ג העיסה והופכים מיד לשניות מספר ומסירים וכך עד שנגמרת כל כמות העיסה.
למרוח מה שבא לכם
להינות ולבריאות
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
