חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק מעולה עם קצפת ורוטב תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק מעולה עם קצפת ורוטב תות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
4 כפות סוכר
½1 כוסות חלב
2 ביצים
2 כפות תמצית וניל
4 כפיות אבקת אפייה
¼כוס שמן לשימון המחבת
לקצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
לרוטב תות :
½ קילו תותים
אופן ההכנה
1.מנפים יחד קמח ואבקת אפייה בקערה, מוסיפים סוכר ומערבבים.
2.מערבבים , בקערה נפרדת, יחד חלב, ביצים, שמן ותמצית וניל.
3.מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת הקמח לתערובת אחידה ללא גושים.
4.טובלים נייר סופג בשמן ומשמנים את המחבת החמה
5.יוצקים ¾ מהתערובת שבמצקת, מנענעים את המחבת שהתערובת תכסה את כל פניה.
6.מטגנים את הפנקייק עד ששני צדדיו הפכו לזהובים. כך ממשיכים עם כל יחידה .
(אחרי כל יחידה שוב משמנים את נייר סופג ושמן).
הכנת הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת עמידה.
הכנת רוטב התות:
תוכנים את התותים ומסננים את הרוטב פעמיים.
הגשה :
מניחים 1-2 יח' פנקייק , מעל מניחים קצפת ומטפטפים רוטב תות מעל !!!
בתיאבון =]
מגיש: המתכונים של תותית
מקור:
שתף את המתכון