הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת אפייה
1 כף סוכר
1 ביצה
2 כפות שמן
קורט מלח
חלב לפי רמת הדלילות הרצויה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים, ומוסיפים חלב בהתאם לרמת הדלילות המבוקשת.
באופן אישי מעדיפה פנקייק שאינו "כבד" ועבה מדי, אך גם לא דק כמו בלינצ'ס.
מחממים מחבת לפנקייקים, או מחבת קטנה, ויוצקים בערך כמות של ½ או ¾ כוס מדידה.
ממתינים עד ליציאת בועות, והופכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
