הוראות הכנה
מרכיבים
ל 4 אנשים
300 גרם פסטה מסוג farfalle
80 גרם סלמון מעושן
30 גרם חמאה
200 גרם שמנת מתוקה
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כוסית וודקה
קורט מלח
אופן ההכנה
לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות
להכניס את השמנת לסיר שטוח ולחמם בחום בינוני. להוסיף את החמאה, להמיס אותה, לערבב בעזרת כפית עץ
להוסיף את חתיכות הסלמון המעושן, קורט אגוז מוסקט ואת הפפריקה המתוקה.
לפני שמגיע לרתיחה מוסיפים את הוודקה והמלח.
בינתיים שמים מים לרתיחה מוסיפים מלח ומבשלים בתוכו את הפסטה עד שמוכנה
(al dante). מכניסים את הפסטה לתוך הרוטב לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל במשך 2-3 דקות.
להגיש בצלחות ולהוסיף למעלה פרמזן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
