חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב יין, כרובית ונקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב יין, כרובית ונקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה קצרה
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים קטנים
50 גרם שומן אווז
2 שיני שום
4 נקניקיות צ'וריסוס ללא קליפה
½ כוס יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
חולטים את הכרובית במי מלח רותחים כשלוש דקות, מוציאים ושומרים מכוסה. מבשלים פסטה באותם מים בהם בושלה הכרובית לדרגת אל דנטה. ממיסים את שומן האווז במחבת עמוקה. מזהיבים את שיני השום ומוציאים אותן. מוסיפם למחבת נקניקיות ומועכים אותן מעט במזלג. מוסיפים גם את היין ואת הכרובית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כעשר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת תוך כדי הקפצה.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: מירי גולדנפלד
שתף את המתכון