הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה קצרה
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים קטנים
50 גרם שומן אווז
2 שיני שום
4 נקניקיות צ'וריסוס ללא קליפה
½ כוס יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
חולטים את הכרובית במי מלח רותחים כשלוש דקות, מוציאים ושומרים מכוסה. מבשלים פסטה באותם מים בהם בושלה הכרובית לדרגת אל דנטה. ממיסים את שומן האווז במחבת עמוקה. מזהיבים את שיני השום ומוציאים אותן. מוסיפם למחבת נקניקיות ומועכים אותן מעט במזלג. מוסיפים גם את היין ואת הכרובית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כעשר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת תוך כדי הקפצה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: מירי גולדנפלד
שתף את המתכון
