חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב עגבניות ובייקון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב עגבניות ובייקון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג בייקון קצוץ
1 בצל קצוץ דק
8 שיני שום פרוסות דק
1 קופסת עגבניות מרוסקות
2 ענפי רוזמרין קצוצים
600 גרם פסטה מסוג פנה או ספגטי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משחימים את הבייקון במחבת רחבה וגדולה. מוסיפים את הבצלים ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים. מוסיפים את הרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על סף רתיחה כשעה.
מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מלח ושוב מרתיחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מוכנה. מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה לרוטב המוכן. מתקנים תיבול, מערבבים יחד ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון