הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג בייקון קצוץ
1 בצל קצוץ דק
8 שיני שום פרוסות דק
1 קופסת עגבניות מרוסקות
2 ענפי רוזמרין קצוצים
600 גרם פסטה מסוג פנה או ספגטי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משחימים את הבייקון במחבת רחבה וגדולה. מוסיפים את הבצלים ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים יחד עוד שתי דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים. מוסיפים את הרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על סף רתיחה כשעה.
מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים מלח ושוב מרתיחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה מוכנה. מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים אותה לרוטב המוכן. מתקנים תיבול, מערבבים יחד ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון
