חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב שמנת..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה (ספגטי 8, 500 גרם)
לרוטב:
50 גרם חמאה.
1 בצל, חתוך לקוביות.
3 שיני שום קטנות, כתושות.
1 כף פטרוזליה מיובשת.
מלח ופלפל שחור.
רבע כפית פלפל לבן.
1 מיכל שמנת מתוקה.
אפשר להוסיף אבקת רוטב פטריות
ו-או פטריות שמפניון חתוכות.
רבע כפית מלח
קורט פלפל לבן.
להגשה:
גבינת "פרמזן", מגוררת
אופן ההכנה
1.ממלאים סיר גדול במים, ומוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות, עד שהאטריות יתרככו. מסננים, ומעבירים לקערת הגשה. מכסים , ושומרים חם.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה ,ומטגנים את הבצל עד שייעשה שקוף. מוסיפים את השום, ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ו-או את האבקה, מתבלים בפטרוזיליה, מלח, ופלפל שחור ולבן.
3.מוסיפים את השמנת, ומבשלים על אש קטנה. מקפידים שהשמנת לא תרתח
(כי אז היא מתפרקת) מתבלים תוך ערבוב במלח ופלפל לבן.
5.יוצקים את הרוטב על האטריות, ומגישים עם גבינת "פרמזן" מגוררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון