חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב שמנת ברוקולי וחמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב טעמים מנצח!
פסטה ברוטב שמנת ברוקולי וחמוציות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב טעמים מנצח!
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה
חצי חבילת ברוקולי(עדיף טרי כמובן)
½ כוס חמוציות
שני מכלי שמנת לבישול
4 שיני שום
חצי בצל
2 כפות קמח
מלח
½ כפית פלפל לבן
½ אגוז מוסקט
50 גר' חמאה.
אופן ההכנה
נתחיל כמובן בבשול הפסטה, במים רותחים מלח ושמן.(בשול הפסטה יהיה 12 דקות מרגע שהמים רותחים, כשהפסטה מבושלת נוציא ונסנן.)
את הברוקולי נרתיח במים למשך 5 עד 7 דקות לא יותר!
נחתוך את הבצל לקוביות קטנות.(ולהניח בקערית קטנה)
את השום אני ממליצה לכתוש שתי שניים ושתי שניים לחתוך לקוביות קטנות(גם בקערית קטנה).
במחבת בגודל בינוני עד גדול נמיס את החמאה,כשהחמאה מומסת נכניס את השום החתוך כעבור 4 דקות את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ואז נוסיף את השום הכתוש.
נכניס את הברוקולי שבשלנו מראש ונוסיף גם את החמוציות,לאחר 3 דק' כשחומרים משתלבים ננמיך את האש למצב בינוני נמוך,ונוסיף את שני מכלי השמנת.
כאשר השמנת תרתח מעט נוסיף את הקמח למטרת הסמכת הרוטב.
ונוסיף את הפלפל הלבן אגוז המוסקט ומלח לפי הטעם.
נערבב היטב.
ניתן לזה בערך 7 עד 10 דקות בישול על אש נמוכה.
ומוכן.
בתאבון!
מגיש: דנה ודנה
מקור: מקורי בהחלט
שתף את המתכון