הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מוכנה "אל דנטה" לפי הוראות היצרן
3 כפות שמן זית
400 גרם רסק עגבניות
5 שיני שום קלופות ופרוסות
2 חבילות טונה (אפשר גם במים) מסוננות מנוזלים
4 כפות צלפים
כף סילאן
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
1 כוס כוסברה טרייה קצוצה
מלח לפי הטעם
פלפל ירוק חריף לפי הטעם
אופן ההכנה
1. בזמן שהפסטה מתבשלת (בהרבה מים עם הרבה מלח) מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או בווק במשך כמה שניות. מוסיפים את רסק העגבניות, הטונה, השום, הצלפים, הסילאן, חצי מכמות הכוסברה והפלפל השחור. מוסיפים, אם רוצים, את הפלפל החריף. מערבבים היטב.
2. מסננים את הפסטה ממי הבישול ומעבירים למחבת עם הרוטב. מערבבים היטב על אש גדולה במשך 2 דקות. ממליחים לפי הטעם.
3. מסדרים בקערות הגשה ובוזקים עוד קצת כוסברה קצוצה מלמעלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
