חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה חריפה עם טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה חריפה עם טונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מוכנה "אל דנטה" לפי הוראות היצרן
3 כפות שמן זית
400 גרם רסק עגבניות
5 שיני שום קלופות ופרוסות
2 חבילות טונה (אפשר גם במים) מסוננות מנוזלים
4 כפות צלפים
כף סילאן
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
1 כוס כוסברה טרייה קצוצה
מלח לפי הטעם
פלפל ירוק חריף לפי הטעם
אופן ההכנה
1. בזמן שהפסטה מתבשלת (בהרבה מים עם הרבה מלח) מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או בווק במשך כמה שניות. מוסיפים את רסק העגבניות, הטונה, השום, הצלפים, הסילאן, חצי מכמות הכוסברה והפלפל השחור. מוסיפים, אם רוצים, את הפלפל החריף. מערבבים היטב.
2. מסננים את הפסטה ממי הבישול ומעבירים למחבת עם הרוטב. מערבבים היטב על אש גדולה במשך 2 דקות. ממליחים לפי הטעם.
3. מסדרים בקערות הגשה ובוזקים עוד קצת כוסברה קצוצה מלמעלה.
מגיש: getalife
מקור:
שתף את המתכון