הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה "פוזלי" חבילה אחת 500 גרם
כוס ברוקלי אפשר מוקפא או טרי ( בערך 4-3 תפרחות קטנות )
2 כפות צנוברים
עגבניות מיובשות
שמן זית
בצל בינוני
אבקת מרק
פלפל ומלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן , במקביל חותכים את הבצל לפרוסות ואת הברוקלי חותכים לחתיכות בנוניות מטגנים את הבצל מוספים את הברוקלי ואז את הצנוברים ועגבניות מיובשות, כמה שאוהבים(אני מוסיפה בערך 4 חתיכות של עגבניות שרי מיובשות). משחימים מעט את התערובת ואז מוספים את הפסטה(מסוננת מהמים) ומערבבים הכול יחדיו .מוספים כף וחצי אבקת מרק (אם המקרם נראה מעט יבש אפשר להוסיף עוד שמן זית ) מעט פלפל ומלח ואחרי 10 דקות ניתן להוריד מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
