הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה פרפקטו מסוג ספרילי טריו
1 גמבה או פלפל אדום חתוכה לרצועות
1 קישוא חתוך לרצועות דקות
1 בצל פרוס בטבעות
300 גר' פטריות שמפיניון טריות - חתוכות לרבעים
1 כף אבקת מרק עוף קנור
1 כף אבקת צלי קנור
1/2 כוס מים רותחים
1/3 כוס רוטב טיריאקי עם שומשום (ניתן של Mikee - ניתן להשיג בטיב טעם)
5 כפות שמן זית
חצי חבילה עירית קצוצה.
פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה כ - 9 דק'
2. במחבט לחמם את שמן הזית, ולטגן את הבצל עד להזהבה
להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך לטגן.
3. מוסיפים את הקישואים ואת הגמבה ומקפיצים כ- 2 דק'.
4. מוסיפים את האטריות המבושלות ואת רוטב הטריאקי.
5. את שני סוגי האבקות ממיסים במים הרותחים ומוסיפים למחבט.
6. מקפיצים כ- 3 דקות.
7. בהגשה לפזר מעט עירית קצוצה טרייה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
