חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם כדורי בשר - נייג'לה לוסון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב המתכון לא כשר אך החלקים החלביים ניתן בהחלט לשדרגם ולהחליפם במוצרים אחרים brלמשל: פשוט להשתמש ב- 500 גרם בשר בקר טחון במרכיבי הקציצות. brבמרכיבי הרוטב ניתן להחליף את החמאה במחמאה או מרגרינה ואת החלב פשוט במים או בציר מרק.
פסטה עם כדורי בשר - נייג'לה לוסון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב המתכון לא כשר אך החלקים החלביים ניתן בהחלט לשדרגם ולהחליפם במוצרים אחרים brלמשל: פשוט להשתמש ב- 500 גרם בשר בקר טחון במרכיבי הקציצות. brבמרכיבי הרוטב ניתן להחליף את החמאה במחמאה או מרגרינה ואת החלב פשוט במים או בציר מרק.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (500 גרם) פסטה - רצוי טליאטלה
לכדורי בשר:
250 גרם בשר חזיר טחון
250 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
1 שן שום כתושה
2 כפיות אורגנו יבש
3 כפות סולת או פירורי לחם
פלפל שחור טרי טחון
1 כפית מלח
לרוטב עגבניות:
1 בצל
2 שיני שום
1 כפית אורגנו יבש
1 כף חמאה לא מלוחה
1 כף שמן זית ( לא כתית מעולה)
כ-1 קופסה (700 מ"ל) עגבניות מרוסקות משומרות
מעט סוכר
מלח ופלפל
100 מ"ל חלב 3%
אופן ההכנה
1. מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל החומרים בקערה גדולה ותוך שימוש בידיים, מערבבים ויוצרים כדורים קטנים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה או צלחת מרופדת בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
2. מכינים את הרוטב: שמים את הבצל, השום והאורגנו במעבד מזון ומעבדים לעיסה. מחממים את החמאה והשמן בסיר עמוק ורחב, מוסיפים את תערובת הבצל והשום ומבשלים על להבה גבוהה עד בינונית כ-10 דקות. מקפידים לא להשחים יתר על המידה, ומבשלים עד שהכול רק מתרכך.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממלאים את הקופסה הריקה במים קרים עד מחציתה. מוסיפים אותם לסיר, עם הסוכר ומעט מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות. רוטב העגבניות יהיה דליל בשלב זה, אך אל דאגה, הוא יסמיך מאוחר יותר. יוצקים פנימה את החלב ומכניסים את כדורי הבשר אחד אחד. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מאבדים את צבעם הוורוד, כדי שלא יתפרקו. מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות.
4. לקראת סוף הבישול, בודקים את התיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מערבבים עם הרוטב ומגישים.
מגיש: m73
מקור: נייג'לה לוסון
שתף את המתכון