חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם "סייטן", עשבי תיבול ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם "סייטן", עשבי תיבול ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה, מבושלת
400 גרם סייטן
3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות עלי שמיר קצוצים
2 כפיות שום כתוש
1-2 כפות חומץ בלסמי
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. לחמם בווק גדול 3 כפות שמן זית. בזמן שהשמן מתחמם לחתוך את הסייטן לקוביות ולהוסיף
אותו לווק
2. להקפיץ על אש גבוהה תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. להוסיף את השום ועשבי התיבול, להוריד
לחום בינוני ולבשל לדקה נוספת. להוסיף את הפסטה המוכנה ולערבב. להוריד מהאש
3. להוסיף את החומץ הבלסמי, במידת הצורך להוסיף עוד שמן זית, לתבל במלח ופלפל לפי
הטעם ולערבב
4. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון