חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פארפאלה עם בטטות וחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה פארפאלה עם בטטות וחזה אווז מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות זמן זית
1 בצל יבש חתוך לטבעות
1 בטטה קלופה וחתוכה לפרוסות
1/4 כוס מים
1 כפית מרווה טריה או יבשה
1 פלפלון קיינה חתוך דק
1/2 כפית מלח
כוס וחצי עגבניות מרוסקות מקופסה
250 גרם חזה אווז מעושן
400 גרם פסטה פארפאלה (פפיונים)
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן במחבת גדולה מעל אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל והבטטות ומערבבים עד שהם מתכסים בשמן.
3. מוסיפים מים, מכסים ומבשלים עד שהבצלים מתרככים, כ-5 דקות לערך.
4. מוסיפים את המרווה, פלפל הקיינה, המלח והעגבניות.
5. מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה עד אשר הבטטות מתרככות והרוטב מתעבה, כ-15
דקות.
6. מוסיפים את חזה האווז ומורידים מהאש.
7. במקביל מבשלים את הפסטה בכמות גדולה של מים, מוסיפים לרוטב, מערבבים היטב
ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון