הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות זמן זית
1 בצל יבש חתוך לטבעות
1 בטטה קלופה וחתוכה לפרוסות
1/4 כוס מים
1 כפית מרווה טריה או יבשה
1 פלפלון קיינה חתוך דק
1/2 כפית מלח
כוס וחצי עגבניות מרוסקות מקופסה
250 גרם חזה אווז מעושן
400 גרם פסטה פארפאלה (פפיונים)
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן במחבת גדולה מעל אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל והבטטות ומערבבים עד שהם מתכסים בשמן.
3. מוסיפים מים, מכסים ומבשלים עד שהבצלים מתרככים, כ-5 דקות לערך.
4. מוסיפים את המרווה, פלפל הקיינה, המלח והעגבניות.
5. מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה עד אשר הבטטות מתרככות והרוטב מתעבה, כ-15
דקות.
6. מוסיפים את חזה האווז ומורידים מהאש.
7. במקביל מבשלים את הפסטה בכמות גדולה של מים, מוסיפים לרוטב, מערבבים היטב
ומגישים מייד.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
