הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 שיני שום כתוש
פלפל צילי קצוץ (לפי הטעם)
צרור פטרוזיליה קצוצה
3-4 עגבניות חתוכות לקוביות
3-4 עגבניות מיובשות
רוטב פסטו
זיתים שחורים
שמן זית
חבילת פסטה
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מוכנה ומקררים אותה (הפסקת בישול).
מקפיצים במחבת את כל החומרים חוץ מהפטרוזיליה.
מוסיפים למחבת את הפסטה ומקפיצים 3-4 דקות.
מוציאים לכלי הגשה ומקשטים עם הפטרוזיליה.
מגיש:
מקור: עיתון ערב ערב אילת
שתף את המתכון
