חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה קונכיות ברוטב עולם הפוך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה קונכיות ברוטב עולם הפוך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2/3 כוס עדשים אדומות
1 חבילה פסטה קונכיות
3 בצלים ירוקים
3 שיני שום
שמן לטיגון
2 כפות רוטב סויה קיקומן
1 כף דבש או סוכר חום
1 כף מיץ לימון
1 כפית אבקת מרק פרווה
1/2 כפית זנגביל טחון או 2 ס"מ טרי וקצוץ דק
1/4 כפית כמון
פלפל שחור
מלח
מים
אופן ההכנה
1. לבשל את העדשים עד שיתככו אך לא יתפוררו. לסנן ולקרר. לשמור את מי הבישול.
2. לחתוך את הבצל הירוק לחתיכות באורך של 4 אצבעות ולטגן במחבת.
3. לקצוץ בינוני את השום ולהוסיף לבצל ברגע שהיזהיב. לטגן עד ליזהיב.
4. להוסיף למחבת את כל שאר המרכיבים למעט מים ועדשים ולבשלדקה שתיים.
5. להוסיף את העדשים ולבשל על אש בינונית כ - 5 דקות. להוסיף את מי בישול
העדשים ולהמשיך לבשל עוד שתי דקות. צריך להתקבל רוטב זורם בקלות, אם סמיך
מידי יש להוסיף מים.
6. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן.
7. להניח בצלחת כמות פסטה רצויה ולצקת מעליה כמות נדיבה של רוטב.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון