חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה הודו, ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבשר ישמר שבוע, לכן כדאי להכין מנה המתאימה לצריכה שבועית. brלא להקפיא היות והמירקם יפגע וכמובן האיכות.
פסטרמה הודו, ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבשר ישמר שבוע, לכן כדאי להכין מנה המתאימה לצריכה שבועית. brלא להקפיא היות והמירקם יפגע וכמובן האיכות.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי "פרפר" חזה הודו
4 - 5 עלי דפנה
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מונוסודיום גלוטמט
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח
2 בצלים גדולים
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור שמיר
1 צרור עלי קורנית
4 גבעולי סלרי עם העלים
1 שורש סלרי גדול
2 שורש פטרוזיליה
מים לכיסוי הבשר בגובה של 3 ס"מ מעליו
אפשרות:
½ כפית "תמצית עשן"
לשידרוג:
פרוסות שומן אווז בעובי 5 מ"מ
פפריקה מתוקה
שום גבישי
אופן ההכנה
1. להכניס לסיר לחץ את כל המרכיבים הבסיסיים ולהביא לרתיחה לבחוש ולטעום
אם המים מלוחים דיים אם לא, להוסיף מלח ואם יותר מדי, להוסיף מים.
המליחות הרצוייה היא כשל תחמיץ מלפפונים.
2. לבשל על אש נמוכה שעה אחת. להשאיר את הבשר במים עד שיתקרר.
3. להוציא את הבשר מהמים להכניס למקרר ל - 4 שעות לפחות קודם הפריסה.
לשידרוג:
1. לערבב פפריקה מתוקה עם השום הגבישי.
2. להוציא את הבשר מהמים לאחר שהתקרר לנקב בסכין ולגלגל אותו בתערובת
הפפריקה והשום.
3. לעטוף את הבשר המתובל בפרוסות שומן אווז. לעטוף ברדיד אלומיניום ולצלות
בתנור שחומם מראש בטמפ' של 150 מע' צ' למשך כחצי שעה. להשאיר שיתקרר
ואחר כך להכניס למקרר ל - 4 שעות לפחות קודם הפריסה.
אפשרות:
ניתן להוסיף לתערובת הפפריקה והשום גם אבקת חילבה.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון