חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה הודו פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה הודו קלה להכנה ובוודאי יותר בריאה מהתוצרת המפעלית brמצויינת לכריכים וארוחות קלות brטעימה מזינה ונותנת סיפוק
פסטרמה הודו פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה הודו קלה להכנה ובוודאי יותר בריאה מהתוצרת המפעלית brמצויינת לכריכים וארוחות קלות brטעימה מזינה ונותנת סיפוק
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה הודו פיקנטית
חומרים
חצי חזה הודו נקבה(בערך 1.2 קג)
מלח , פלפל שחור גרוס עדין
פפריקה חריפה/מתוקה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף חרדל דיז'ון , כף דבש
רבעי שיני שום טריות (אופציה)
אופן ההכנה
פסטרמה הודו פיקנטית
אופן הכנה
בעזרת סכין חדה, מחוררים חורים בחזה הודו משני צדדיו. נועצים בחורים רבעים של שיני שום.
מורחים את החזה במלח , פפריקה חריפה (או מתוקה) ומצפים אותו בפלפל שחור גרוס עדין. מערבבים בקערית את הצ'ילי, החרדל והדבש ומורחים את החזה משני צדדיו ברוטב. עוטפים בנילון ושמים במקרר ליממה או שתיים.
מחממים את התנור לחום גבוה (250 מעלות). מניחים את החזה בתבנית ומכסים את התבנית ביריעת אלומיניום , תוך יצירת גבעה קטנה מלמעלה.
אופים את החזה 20 דקות מצד אחד, הופכים ומכסים באותה צורה ואופים רבע שעה מהצד השני.
מוציאים מהתנור ומסירים את יריעת האלומיניום.
מחזירים את החזה לתנור, ואופים באותו חום , ללא הכיסוי חמש דקות מכל צד. מוציאים מהתנור
הערות:
מתאים להגשה חם וגם קר, פרוס דק מאד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון