חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פפנאש - קינוח בולגרי לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פפנאש - קינוח בולגרי לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו גבינה כחושה [ כנען]
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כפיתסודה לשתיה
כוס קמח רגיל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
יום לפני ההגשה מכינים את התערובת מערבבים היטב את הגבינה הביצים והסוכר וניל מלח וסודה לשתיה מערבבים היטב מוסיפים את הקמח בהדרגה ובוחשים עד שאין גושים מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה
מוצאים מהמקרר יוצרים כדורים קטנים מועכים את מרכזם ליצירת טבעת [ כמו בייגלה ]
יוצקים שמן קר למחבת [ עמוק ] מניחים את הטבעות השמן ומחממים על אש בינונית הטבעות יתבשלו ויצופו על פני השמן הופכים צד להזהבה ומוצאים זהוב
מגישים עם כף שמנת ובמרכזה כף ריבה או קונפיטורה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: גיטה
שתף את המתכון