חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פקאן מסוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוספה למתכונים תאילנדים או סיניים או סתם לנשנש ליד הטלויזיה.
פקאן מסוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוספה למתכונים תאילנדים או סיניים או סתם לנשנש ליד הטלויזיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חלבון
1 כף מים
1/4 כפית תמצית וניל
2 כוסות פקאן חצאים
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית ציפורן טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
להכניס לשקית נילון את הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן עם המלח והסוכר ולערבב היטב.
בסיר קטן לערבב את החלבון עם המים ותמצית הוניל, עד שעולה קצף להוסיף את הפקאנים ולוודא שהם מכוסים היטב ברוטב.
להוסיף את כל תכולת הסיר לניילון עם התבלינים ולערבב היטב.
להניח את הכל בתבנית ולאפות כ 15 דקות. יש לערבב את הפקאנים, מידי פעם, בזמן האפיה.
לקרר ולהגיש.
מגיש: gilai
מקור:
שתף את המתכון