הוראות הכנה
מרכיבים
10 נתחי פרגיות מחלוקות לחצי
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
1 כרישה ( החלק הלבן) חתוכה לטבעות
2 בצל ירוק חתוך
3-4 שיני שום חתוכים לפרוסות
¼ כוס שמן זית
½ כוס אפונה
¼ כוס מים
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לטגן בשמן זית כרישה ובצל ירוק כ-5 דקות, להוסיף שום ולטגן כדקה נוספת.
להוסיף את הפטריות לטגן עוד 5 דקות, להוסיף את הפרגיות לערבב ולטגן עד שהפרגיות
משנות צבע (זה נמשך מספר דקות).
להוסיף אפונה , תבלינים , ומים. לערבב להביא לרתיחה ראשונה , להנמיך את האש
ולהמשיך לבשל כ-20 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
