חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות בתפוזים צ'ילי ותמרים, חגיגי !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרגיות בתפוזים צ'ילי ותמרים, חגיגי !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 נתחי פרגיות [ ירכי עוף ללא עצם ] חתוכים לנתחים של 3 ס"מ בערך
למרינדה :
חצי כוס מיץ תפוזים רצוי טרי .
כפית קליפת תפוז מגוררת
כף סילאן
כף רוטב סויה
10 תמרים מגולענים וחצויים.
שן שום כתושה
3 גבעולי רוזמרין
כף צ'ילי מתוק
להגשה :
קורט סומק
עירית קצוצה
אופן ההכנה
לערבב את חומרי המרינדה היטב .
להוסיף את העוף לערבב היטב ולהשהות כ 8 שעות .
לחמם את תנור האפייה ל- 220°c.
לשפד את ניתחי העוף ובין הנתחים להוסיף את התמרים
לאפות בתנור(220°c) כ-15 דקות .
להוציא, לפזר מעל עירית קצוצה וקורט סומק .
להגיש !
בתיאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון