חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגיות על מצע פיתה עירקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר שנמאסו עלי כל הפטנטים עם עוף עכשיו ניסיתי או על פיתה עירקית , ויצא מעדן ממש מופלא brבעלי והילדים ליקקו את האצבעות ועם הפיתה את שאריות הרוטב העסיסי br
פרגיות על מצע פיתה עירקית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחר שנמאסו עלי כל הפטנטים עם עוף עכשיו ניסיתי או על פיתה עירקית , ויצא מעדן ממש מופלא brבעלי והילדים ליקקו את האצבעות ועם הפיתה את שאריות הרוטב העסיסי br
הוראות הכנה
מרכיבים
פרגיות לפי הצורך לכל המשפחה
4 בצלים גדולים יבשים
¼ כוס סויה
¼ כוס דבש
קורט מלח+קורט פלפל שחור
פפריקה אדומה לפח טעם (מתוק או חריף)
פטרוזילה קצוצה
¼ כוס שמן זית מובחר
1 כוס מים
אופן ההכנה
לפרוס את בצלים לרצועות ארוכות ולטגן בסיר עם שמן זית
עם קבלת צבע זהוב להוסיף הסויה הדבש המלח והפלפל השחור
וכוס מים ולהרתיח.
להוסיף את הפרגיות ולהקפיד שהן יהיו תחת הבצל והרוטב ולאדות בסיר עד לצמצום הרוטב.
להניח פיתה עירקית ע"ג מגש אפיה הרצוי לכם בגודלו.
להניח את הפרגיות המאודות בצורה יפה בתבנית ולפזר בניהם את הבצל והרוטב.
לאפות בתנור על חום בינוני נמוך למשך ½ שעה
עם הוצאת המגש מן התנור, לפזר מעט פפריקה ופטרוזיליה ולהגיש חם.
לבריאות.
מגיש: דורית קוגמן
מקור: עצמי
שתף את המתכון