הוראות הכנה
מרכיבים
פרגיות לפי הצורך לכל המשפחה
4 בצלים גדולים יבשים
¼ כוס סויה
¼ כוס דבש
קורט מלח+קורט פלפל שחור
פפריקה אדומה לפח טעם (מתוק או חריף)
פטרוזילה קצוצה
¼ כוס שמן זית מובחר
1 כוס מים
אופן ההכנה
לפרוס את בצלים לרצועות ארוכות ולטגן בסיר עם שמן זית
עם קבלת צבע זהוב להוסיף הסויה הדבש המלח והפלפל השחור
וכוס מים ולהרתיח.
להוסיף את הפרגיות ולהקפיד שהן יהיו תחת הבצל והרוטב ולאדות בסיר עד לצמצום הרוטב.
להניח פיתה עירקית ע"ג מגש אפיה הרצוי לכם בגודלו.
להניח את הפרגיות המאודות בצורה יפה בתבנית ולפזר בניהם את הבצל והרוטב.
לאפות בתנור על חום בינוני נמוך למשך ½ שעה
עם הוצאת המגש מן התנור, לפזר מעט פפריקה ופטרוזיליה ולהגיש חם.
לבריאות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
