חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגית בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרגית בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג פרגיות חתוכות גס
1 בצל גדול פרוס
250 גרם פטריות שמפיניון נקיות חצויות
2 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית כורכום
¼ כפית אבקת קארי
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את הפרגיות וסוגרים מכל הכיוונים. מוציאים את הפרגיות החוצה. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים להשחמה קלה. מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל, הכורכום והקארי ומערבבים יחד. מחזירים את הפרגיות חזרה לסיר (יחד עם הנוזלים שהן הפרישו בינתיים מחות לסיר). מוסיפים עוד כוס וחצי של מים ומערבבים יחד היטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול, עם מכסה, של עוד 10 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון