הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג פרגיות חתוכות גס
1 בצל גדול פרוס
250 גרם פטריות שמפיניון נקיות חצויות
2 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית כורכום
¼ כפית אבקת קארי
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את הפרגיות וסוגרים מכל הכיוונים. מוציאים את הפרגיות החוצה. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים להשחמה קלה. מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל, הכורכום והקארי ומערבבים יחד. מחזירים את הפרגיות חזרה לסיר (יחד עם הנוזלים שהן הפרישו בינתיים מחות לסיר). מוסיפים עוד כוס וחצי של מים ומערבבים יחד היטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול, עם מכסה, של עוד 10 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
