חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרחי ברוקולי וכרובית בתנור-אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרחי ברוקולי וכרובית בתנור-אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרובית צעירה ויפה, שטופה ומחולקת לפרחים
ראש ברוקולי, צעיר ויפה, שטוף ומחולק לפרחים
רבע כוס שמן זית איכותי
מלח, פלפל שחור
כף עלי טימין
אופן ההכנה
להקפיץ בקערה גדולה את הברוקולי והכרובית עם שמן זית, טימין ומלח עד שהכל מכוסה היטב.
בתבנית עם נייר אפיה, לסדר את הפרחים, לא צפוף מידי עם מרווחים יפים בין אחד לשני.
לגרוס פלפל שחור מעל, מעט מלח גס ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות למשך 10 דקות. להוציא כאשר מתחיל לקבל צבע יפה ושחום.
לשמור בטמפ' החדר, ללא קירור. לפני ההגשה, להזליף על הפרחים מעט חומץ בלסמי איכותי ומעט עלי פטרוזיליה קצוצים דק דק.
מגיש: קיבי
מקור: מיה סופינו
שתף את המתכון