הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרובית צעירה ויפה, שטופה ומחולקת לפרחים
ראש ברוקולי, צעיר ויפה, שטוף ומחולק לפרחים
רבע כוס שמן זית איכותי
מלח, פלפל שחור
כף עלי טימין
אופן ההכנה
להקפיץ בקערה גדולה את הברוקולי והכרובית עם שמן זית, טימין ומלח עד שהכל מכוסה היטב.
בתבנית עם נייר אפיה, לסדר את הפרחים, לא צפוף מידי עם מרווחים יפים בין אחד לשני.
לגרוס פלפל שחור מעל, מעט מלח גס ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות למשך 10 דקות. להוציא כאשר מתחיל לקבל צבע יפה ושחום.
לשמור בטמפ' החדר, ללא קירור. לפני ההגשה, להזליף על הפרחים מעט חומץ בלסמי איכותי ומעט עלי פטרוזיליה קצוצים דק דק.
מגיש:
מקור: מיה סופינו
שתף את המתכון
