הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
שמן לטיגון.
לבלילה:
3 ביצים
כף פפריקה
2 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
כוס סודה
מלח ופלפל לפי הטעם.
לציפוי:
150 גר' פירורי לחם מוזהבים
2 כפות שומשום.
אופן ההכנה
את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך ומקררים. מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית. מסננים ומצפים אותם בפרורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
