חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרנץ טוסט מלוח בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרנץ טוסט מלוח עם גבינה (פודינג לחם מלוח)
פרנץ טוסט מלוח בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרנץ טוסט מלוח עם גבינה (פודינג לחם מלוח)
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות לחם לא טרי עם הקרום
2 ביצים
1 כוס חלב
חצי כוס גבינה צהובה
חצי כוס גבינה בולגרית
מלח פלפל וקורט אגוז מוסקט
שלוש כפות חמאה
אופן ההכנה
1.לשמן תבנית עם כף חמאה
2.להשרות את פרוסות הלחם בחצי מכמות החלב ל5 דקות להעביר ןלתבנית
3.לפזר את הגבינות מעל
4.לטרוף את הביצים החלב והתבלינים
5.לצקת מעל ולפזר בחתיכות קטנות את שאר החמאה.
6.להכניס לתנור 180 מעלות בערך חצי שעה עד שמשחים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עדנס
שתף את המתכון