הוראות הכנה
מרכיבים
ממרח שוקולד לפי טעמכם, "נוטלה", "עלית", או "השחר"
כמה גביעי גלידה ופלים מרוסקים או קורנפלקס נקי ניתן לרסק
במעבד בפולסים
מעט מים
אגוזי מלך, או לוז - מרוסקים גס ניתן לרסק במעבד בפולסים
אופן ההכנה
1. מערבבים את ממרח השוקולד עם הוופלים המרוסקים
ומוסיפים מעט מים, אם צריך, להקשחת התערובת.
2. קורצים כדורים בכפית ומגלגלים אותם באגוזים המרוסקים.
3. לוקחים מזטים מנייר ומניחים
ניתן להשרות צימוקים בברנדי לשעה ולהוסיף
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
