חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטדה שובבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קליל , להכנה מהירה עם תוצאה טעימה.
פשטדה שובבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קליל , להכנה מהירה עם תוצאה טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה, מכל סוג שהוא
חבילת פטריות, האהובות עליכם ומתאימות להקפצה.
2 גזרים
בצל בינוני
3 ביצים
אופן ההכנה
מכינים פסטה, כרגיל. תוך כדי הכנת הפסטה -
פורסים פטריות, גזר, ובצל, ממש כמו למוקפץ (פרוסות דקות ).
בניפרד, טורפים את שלושת הביצים.
מכניסים את הכל ביחד לקערה גדולה ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה המוכנה אל הקערה, וממשיכים לערבב. ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם, מומלץ על צ'ילי,פפריקה,ומלח.
שופכים את הבלילה כולה אל תוך מחבת שחוממה מראש + שמן, מסדרים יפה יפה במחבת,
ומכסים (ניתן לכסות גם במכסה של סיר). תחילה, כ 2 דקות על אש גבוהה, ולאחרי כן מנמיכים.
כעבור רבע שעה בערך, הופכים, ושוב מחכים רבע שעה.
מגיש:
מקור: המצאה שלי
שתף את המתכון