הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה, מכל סוג שהוא
חבילת פטריות, האהובות עליכם ומתאימות להקפצה.
2 גזרים
בצל בינוני
3 ביצים
אופן ההכנה
מכינים פסטה, כרגיל. תוך כדי הכנת הפסטה -
פורסים פטריות, גזר, ובצל, ממש כמו למוקפץ (פרוסות דקות ).
בניפרד, טורפים את שלושת הביצים.
מכניסים את הכל ביחד לקערה גדולה ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה המוכנה אל הקערה, וממשיכים לערבב. ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם, מומלץ על צ'ילי,פפריקה,ומלח.
שופכים את הבלילה כולה אל תוך מחבת שחוממה מראש + שמן, מסדרים יפה יפה במחבת,
ומכסים (ניתן לכסות גם במכסה של סיר). תחילה, כ 2 דקות על אש גבוהה, ולאחרי כן מנמיכים.
כעבור רבע שעה בערך, הופכים, ושוב מחכים רבע שעה.
מגיש:
מקור: המצאה שלי
שתף את המתכון
