חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה עשירה משאריות שחבל לזרוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש שאריות שחבל לזרוק , להלן הפיתרון.....טעים ומהיר
פשטידה עשירה משאריות שחבל לזרוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש שאריות שחבל לזרוק , להלן הפיתרון.....טעים ומהיר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
3 כפות קמח
100 גר' גבינה צהובה
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
כף אבקת מרק
ניתן להוסיף (בפשטידה שבתמונה...):
כוס עוף מבושל קצוץ (ממרק עוף )
פלפל שהוקפץ במחבת למס' דקות
1 קופסת שימורי פיטריות
* אפשר להשתולל איך שרוצים ,חצילים/כרובית/ברוקולי.....
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל למשך 1-2 דקות , להוסיף פלפל,פיטריות,עוף (מה שנראה לכם...) לטגן עוד 3-4 דקות , לצנן מס' דקות.
2.לערבב בקערה ,קמח, גבינה, שמנת, ביצים, אבקת מרק.
3. לערבב הכל יחדיו , להכניס לתבנית עגולה 26 ס"מ ולתנור למשך 35 דקות בחום 180°c ,עד להזהבה.
4. בתאבון.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון