הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
3 כפות קמח
100 גר' גבינה צהובה
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
כף אבקת מרק
ניתן להוסיף (בפשטידה שבתמונה...):
כוס עוף מבושל קצוץ (ממרק עוף )
פלפל שהוקפץ במחבת למס' דקות
1 קופסת שימורי פיטריות
* אפשר להשתולל איך שרוצים ,חצילים/כרובית/ברוקולי.....
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל למשך 1-2 דקות , להוסיף פלפל,פיטריות,עוף (מה שנראה לכם...) לטגן עוד 3-4 דקות , לצנן מס' דקות.
2.לערבב בקערה ,קמח, גבינה, שמנת, ביצים, אבקת מרק.
3. לערבב הכל יחדיו , להכניס לתבנית עגולה 26 ס"מ ולתנור למשך 35 דקות בחום 180°c ,עד להזהבה.
4. בתאבון.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
