חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת אפונה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה ומזינה מהמטבח המרוקאי
פשטידת אפונה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה ומזינה מהמטבח המרוקאי
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה מבושלים
2 ביצים קשות
1 קופסת אפונה וגזר מסוננת
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים כולל גבעול
פלפל +מלח
1/2 כפית כורכום
5 ביצים
-----------------
רבע כוס שמן לחמם
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל 180 מעלות
מרסקים את תפוחי האדמה המבושלים בפומפייה ואת הביצים הקשות חותכים לקוביות
מסננים את קופסת הגזר והאפונה
מערבבים את הביצים הטריות
ומערבבים את כל החומרים יחדיו(חוץ מהשמן)
משמנים תבנית אפייה עגולה או מלבנית 20*30
שופכים את כל התערובת
מחממים את רבע כוס השמן ושופכים מעל שמים בתנור 40 דקות עד שמשחים
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון