הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה אטריות דקות 250 גר'
גביע 1 גבינת קוטג
גביע 1 גבינה לבנה 9%
חבילה 1 גבינה מלוחה 200 גר'
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
חבילה אחת שמנת מתוקה
קופסא פטריות משומרת ומסוננת-כן יוצא גם טוב אפשר כמובן גם פטריות טריות
קופסא תירס מסונן
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן במי מלח מסננים ומוסיפים את כל החומרים.
מערבבים היטב משמנים תבנית במעט שמן זית. מפזרים מעט פירורי לחם ויוצקים את תערובת הפשטידה אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה.
מגיש:
מקור: תמי
שתף את המתכון
