הוראות הכנה
מרכיבים
כוס עדשים כתומות
כוס בורגול דק
כוס עגבניות מרוסקות
2 בצלים
6 שיני שום
כפית וחצי רוטב סויה
כף בזיליקום
כפית מלח
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים עם 2 כוסות מים במשך 20 דקות.
מוסיפים את הבורגול ואת העגבניות וכן כוס מים נוספת. מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.
קוצצים את הבצל וכותשים את השום ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את התבלינים, ומערבבים.
משטחים את התערובת בתבנית אפייה ואופים בחום בינוני במשך כ-40 דקות.
מצננים מעט לצורך התקשות הפשטידה ומגישים חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
