חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בצל ועגבניה קלויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת בצל ועגבניה קלויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות תמר פרוסות לאורך
3-4 בצלים פרוסים דק
2 גביעי שמנת חמוצה
2 כפות שמן לטיגון
שמן זית
מלח ופלפל
גבינת "גאודה" חתוכה לקוביות קטנות
2 ביצים
חצי כוס קמח
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות העגבניה על תבנית משומנת ומזליפים מעל שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 דקות.
מחממים שמן לטיגון במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים גביע אחד של שמנת חמוצה ומטגנים יחד עד לאידוי כל הנוזלים. תוך כדי הטיגון מתבלים במעט מלח ופלפל. מצננים. מערבבים את תערובת הבצל עם השמנת הנותרת, הקמח והביצים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ. מניחים מעל בצורה מסודרת ויפה את פרוסות העגבניה הקלויה. מפזרים מעל את גבינת ה"גאודה" ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון