הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה
1 כוס תירס קפוא חלוט במים רותחים כ- 5 דקות ומסונן מנוזלים (אפשר להשתמש בתירס מקופסאת שימורים מסונן מנוזלים)
½ כוס שמן
1 כוס קמח תופח
2 ביצים טרופות
1 כף גדושה אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל המרכיבים יחד, להעביר לתבנית משומנת ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ- 35-40 דקות עד להתייצבות הפשטידה.
מגיש:
מקור: KOKI המקורית+שינויים שלי
שתף את המתכון
