חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת בצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תופח
3 כפות יוגורט דנונה
70 גרם מרגרינה (1/3 חבילה)
2 כוסות בצל ירוק חתוך
3 ביצים
1 שמנת מתוקה עמידה
קורט אגוז מוסקט
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ללוש את הקמח, מרגרינה והיוגורט לבצק, לעטוף ביריעת ניילון ולהשהות במקרר לשעתיים - שלוש.
לרדד את הבצק ועיגול, לרפד תבנית + שוליים.
לאדות את הבל בשמן עד לריכוך ושינוי צבע ולצנן.
לטרוף בקערה ביצים, להוסיף שמנת מלח פלפל ואגוז מוסקט.
להוסיף לתערובת את הבצל ולערבב הכל.
לצקת לתבנית, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ-35 דקות עד שהמלית מתייצבת ומזהיבה.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון