הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בצלים בינוניים
3 ביצים
½ כוס שמן (אפשר פחות)
½ כוס מים
¾ כוס קמח או פירורי לחם
1-2 כפות אבקת מרק בטעם בצל או עוף
מלח/פלפל
שמן ופירורי לחם לשימון התבנית
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
1) חותכים את הצל לקוביות בינוניות.
2) טורפים את הביצים, מוסיפים את כל שאר החומרים (גם את בצל) ומתבלים כרצונכם.
3) משמנים מעט את התבנית, מפזרים את פירורי הלחם (שיכבה דקה מאוד ולא חייבת להיות אחידה), יוצקים את הבלילה ומפזרים מעל מעט פירורי לחם.
4) אופים בחום בינוני (180°c) במשך 30-40 או עד שהבצלים שקופים-זהובים.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
