הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג ברוקולי מפורק לפרחים
½ ק"ג כרובית מפורקת לפרחים
1 שמנת
1 גבינת קוטז' 5%
3 ביצים
5 כפות פירורי לחם
50 גרם פירורי גבינה צהובה
½ כפית אגוז מוסקט גרוס טרי
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200°c .
שמים בסיר עם מים את פרחי הברוקולי והכרובית ולהביא לרתיחה,
מיד עם הרתיחה להעביר למי קרח, להפסקת הבישול,
לסדר בתבנית את פרחי הברוקולי והכרובית, אחד ליד השני,
לערבב את שער המצרכים לבלילה אחידה ולפזר מעל הברוקולי והכרובית,
לפני הכנסה לתנור , לפזר על הכל מעט פירורי לחם ומעט ופירורי גבינה צהובה,
לאפות בתנור שחומם מראש (200°c), עד לקבלת גוון זהוב.
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון
