הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפוחי אדמה קלופים פרוסים בעובי ½ ס"מ
600 ג' ברוקולי קפוא
2-3 ביצים
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת מרק פטריות
גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
בתבנית אפיה (רצוי עגולה) משומנת מסדרים את פרוסות תפו"א בצפיפות
מערבבים בקערה ברוקולי מופשר, + ביצים, שמנת ואבקת מרק.
שופכים מעל תפוחי האדמה.
למעלה מפזרים את הגבינה המגוררת (או שמערבבים אותה בתערובת ואז הפשטידה לא מתקשה למעלה).
אופים בתנור חם כ- 40 דקות
מגיש:
מקור: שלומית מושקוביץ-כפר מסריק
שתף את המתכון
