הוראות הכנה
מרכיבים
1-חבילת ברוקולי סאן פרוסט{800רם}
5-ביצים
2-כפות קמח לבן
1-שמנת מתוקה
1-שמנת חמוצה או יוגורט
100-גרם גבינה צהובה מגוררת
150-גרם גבינה מלוחה מגוררת{בולגרית מצויין}
מלח ופלפל לבן לפי טעם אישי
אופן ההכנה
לטרוף ביצים ולתבל, להוסיף את הקמח, הגבינות והשמנת, לערבב היטב ולטעום, לתקן תיבול.
להוסיף את חתיכות הברוקולי ולערבב היטב.
לשמן תבנית חסינת אש מס' 24-26 במעט שמן או חמאה ולצקת את הבלילה.
לאפות בתנור מחומם ל180 מעלות 30-35 דקות עד שמזהיב מלמעלה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
