חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינה ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה מאוד קלה להכנה ומאוד טעימה....בכל אירוע מבקשים שאכין אותה.... וגם הילדים מתים עליה
פשטידת גבינה ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה מאוד קלה להכנה ומאוד טעימה....בכל אירוע מבקשים שאכין אותה.... וגם הילדים מתים עליה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע גבינה לבנה
1 גביע קוטג'
1 "יופלה" לבן מעודן או "שלי" 3%
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
3 כפות קורנפלור או קמח
2 ביצים
קופסאת תירס
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-175°c .
1. מערבבים בקערה את הגבינה הקוטג' והיופלה
2. מוסיפים את הביצים, אבקת מרק, וקורנפלור ומערבבים היטב
3. מוסיפים את התירס
4. משמנים תבנית עגולה ויוצקים לתוכה את הבלילה
5. אופים (175°c) כחצי שעה עד שמזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון