הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים מופשר לרדד בגודל התבנית הרצויה(אפשרי עם עלים של מלווח)
3 בצלים חתוכים לטבעות
קופסת פטריות מסוננת
מלח ופלפל
------------------
לתערובת הגבינות:
1 קוטג'
גבינה מלוחה
2 ביצים
עירית קצוצה
3 כפות קמח
מלח+פלפל
---------------
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
לרפד תבנית בבצק העלים גם בדפנות
לטגן את הבצלים הפרוסים לטבעות עד להזהבה קלה להוסיף את הפטריות
+מלח+ופלפל להשאיר בצד.
לערבב את תערובת הגבינות ולשים על הבצק ולאפות חצי שעה
להוציא ולשטח מעל את הפטריות והבצל ולגרד מעל 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
להכניס לעוד רבע שעה לתנור עד שהגבינה מזהיבה קלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
