חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינת ריקוטה ועשבי תיבול נוסח פארמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ריקוטה ועשבי תבלין נוסח פרמה brאוי אוי אוי צריך לאפות שניים לפחות זה נחטף עם טעם של עוד
פשטידת גבינת ריקוטה ועשבי תיבול נוסח פארמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ריקוטה ועשבי תבלין נוסח פרמה brאוי אוי אוי צריך לאפות שניים לפחות זה נחטף עם טעם של עוד
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
800 גר' גבינת ריקוטה
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
3 ביצים מופרדות
3 כפות קמח
1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה
1/4 כוס עירית קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית פאי .
2.מכניסים לקערת מעבד מזון את גבינת הריקוטה,
הפרמיג'אנו, החלמונים,הקמח והתבלינים, מעבדים
לתערובת אחידה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי
הטעם.
3.מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים
לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
4.מפזרים את הצנוברים מעל ואופים כשעה עד שפשטידה
תופחת ומשחימה.
מוציאים ומצננים מעט, חותכים למשולשים ומגישים עם
קרםפרש או שמנת חמוצה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון