הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
800 גר' גבינת ריקוטה
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
3 ביצים מופרדות
3 כפות קמח
1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה
1/4 כוס עירית קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית פאי .
2.מכניסים לקערת מעבד מזון את גבינת הריקוטה,
הפרמיג'אנו, החלמונים,הקמח והתבלינים, מעבדים
לתערובת אחידה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי
הטעם.
3.מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים
לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
4.מפזרים את הצנוברים מעל ואופים כשעה עד שפשטידה
תופחת ומשחימה.
מוציאים ומצננים מעט, חותכים למשולשים ומגישים עם
קרםפרש או שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
