חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת דלעת חלבית מתוקה. אפשר לאכול כתוספת או כקינוח.
פשטידת דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת דלעת חלבית מתוקה. אפשר לאכול כתוספת או כקינוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
1 כוס מים רותחים
50 גרם חמאה
קורט מלח
שני שלישים כוס סוכר חום
2 ביצים
4 כפות מלח
קורט מכל תבלין: קינמון, ציפורן טחונה, אגוז מוסקט מגורר, זנגביל טחון
חצי כוס צימוקים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
1 מכל שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
מבשלים את קוביות הדלעת במים, עד שהן מתרככות. מסננים מועכים ומוסיפים את המלח והחמאה.
מערבבים את הדלעת, הסוכר החום, הקמח, הביצים, המוסקט, הקינמון, הציפורן, הזנגביל וקליפת התפוז המגוררת יחד עם הצימוקים.
שוטחים בתבנית עגולה ומשומנת ואופים במשך 30 דקות ב-180 מעלות.
מערבבים את השמנת וסוכר הווניל, מורחים על פשטידת הדלעת ואופים כ-20-15 דקות, עד שהזיגוג נקרש מעט.
מגיש: amitsur
מקור: ארגון מגדלי הירקות+תיקונים שלי
שתף את המתכון