חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת דלעת מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפי דעת המפרסמים - פשטידה זו עוזרת לאון הגברי... brזה הכל בראש של החושב והמאמין לזאת, אך הפשטידה אכן מעניינת.
פשטידת דלעת מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפי דעת המפרסמים - פשטידה זו עוזרת לאון הגברי... brזה הכל בראש של החושב והמאמין לזאת, אך הפשטידה אכן מעניינת.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות
1 כוס מים רותחים
50 גרם חמאה
קורט מלח
2/3 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית מחוקה מלח
קורט מכל תבלין : קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר
½ כוס חמוציות
קליפה מגורדת מלימון אחד
2 כפות ברנדי
מיכל שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c.
מבשלים את קוביות הדלעת במים עד שהן מתרככות, מסננים ,מועכים ומוסיפים את המלח והחמאה.
מערבבים את תערובת הדלעת עם הסוכר החום, קמח, ביצים, תבלינים , קליפת לימון, חמוציות והברנדי.
שוטחים בתבנית עגולה משומנת (קוטר 26 או 28 ס"מ) ואופים כ-30 דקות (180°c).
מערבבים את השמנת וסוכר הווניל , מורחים על הפשטידה ואופים עוד כ-15 דקות עד שהזיגוג נקרש מעט.
מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: פורטל Hapilly (פורסם בידיעות אחרונות)
שתף את המתכון