הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות
1 כוס מים רותחים
50 גרם חמאה
קורט מלח
2/3 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית מחוקה מלח
קורט מכל תבלין : קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר
½ כוס חמוציות
קליפה מגורדת מלימון אחד
2 כפות ברנדי
מיכל שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c.
מבשלים את קוביות הדלעת במים עד שהן מתרככות, מסננים ,מועכים ומוסיפים את המלח והחמאה.
מערבבים את תערובת הדלעת עם הסוכר החום, קמח, ביצים, תבלינים , קליפת לימון, חמוציות והברנדי.
שוטחים בתבנית עגולה משומנת (קוטר 26 או 28 ס"מ) ואופים כ-30 דקות (180°c).
מערבבים את השמנת וסוכר הווניל , מורחים על הפשטידה ואופים עוד כ-15 דקות עד שהזיגוג נקרש מעט.
מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: פורטל Hapilly (פורסם בידיעות אחרונות)
שתף את המתכון
