הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים מטוגנים להזהבה
300 גרם בשר טחון
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
50 גרם פטריות שמפניון [ משומרות ]
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
צרור פטרוזליה קצוצה
10 גבעולי כוסברה קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
אגוז מוסקט מגורר
רסק עגבניות מדולל בכוס מיםעם כף אבקת מרק עוף
3 ביצים
שמן זית
אופן ההכנה
בתבנית מסדרים שיכבה של חצילים
מערבבים את הבשר כל חומרי הטעם וללא העגבניות הבצל והשום
במחבת מטגנים מעט את הבצל מוסיפים את השום ואת העגבניות מטגנים קלות בשמן הזית
מוסיפים את האגוזים הקלויים ומיד אחריהם את הבשרוהפטריות להשחמה קלה
מסדרים את הבתערובת על החצילים מכסים בשיכבה נוספת של חצילים ובשר וחצילים
מערבבים היטב את רסק העגבניות והביצים ומפזרים מעל לשיכבת החציל העליונה
אופים בתנור למשך כ 40 דקות בחום של 150 מעלות
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
