חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת חצילים בבשר מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת חצילים בבשר מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים מטוגנים להזהבה
300 גרם בשר טחון
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
50 גרם פטריות שמפניון [ משומרות ]
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
צרור פטרוזליה קצוצה
10 גבעולי כוסברה קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
אגוז מוסקט מגורר
רסק עגבניות מדולל בכוס מיםעם כף אבקת מרק עוף
3 ביצים
שמן זית
אופן ההכנה
בתבנית מסדרים שיכבה של חצילים
מערבבים את הבשר כל חומרי הטעם וללא העגבניות הבצל והשום
במחבת מטגנים מעט את הבצל מוסיפים את השום ואת העגבניות מטגנים קלות בשמן הזית
מוסיפים את האגוזים הקלויים ומיד אחריהם את הבשרוהפטריות להשחמה קלה
מסדרים את הבתערובת על החצילים מכסים בשיכבה נוספת של חצילים ובשר וחצילים
מערבבים היטב את רסק העגבניות והביצים ומפזרים מעל לשיכבת החציל העליונה
אופים בתנור למשך כ 40 דקות בחום של 150 מעלות
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון