הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה לבנה 5%
1 קוטג' 5%
3 ביצים
3 פחות קמח
200 גרם , גבינה צהובה מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
ניתן להוסיף טימין או רוזמרין טרי (למי שאוהב)
קופסת תירס או קישואים מגוררים
או כל ירק שאוהבים (תפו"א רצוי לבשל לפני שלא יהיה קשה מידי)
כמות הירקות היא גם היא לפי הטעם והרצון.
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד עם מעט גבינה צהובה .
משמנים תבנית ומוזגים את התערובת לתוכה .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
למשך חצי שעה עד 45 דקות עד לקבלת צבע שחום .
להוסיף את שאר הגבינה הצהובה עד שהיא נמסה ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
